Gedeelde waarden

Als onderneming op mensenmaat benadrukken we de waarden die onze sterkte vormen en die bijdragen aan ons succes. Deze kernwaarden dragen onze ambitie en vormen een leidraad bij het dagelijkse werk van al onze medewerkers binnen de onderneming én in hun relaties met onze klanten en leveranciers.

Innovatie

Vanaf vandaag anticiperen op de behoeften van morgen.

Bij Doyen zijn we ervan overtuigd dat onze zin voor innovatie het verschil maakt, nu én in de toekomst! In ons vak, binnen onze organisatie, maar bovenal in ons vermogen om trends op te pikken en al bij voorbaat, vanaf vandaag, in te spelen op de behoeften van morgen. We willen onze klanten immers de beste techniek aanbieden, met de beste dienstverlening.

Flexibiliteit

Souplesse, autonomie en bewegingsvrijheid.

Als onderneming op mensenmaat, zit reactiviteit in ons DNA. Onze cultuur is sterk gericht op souplesse, autonomie en bewegingsvrijheid, waardoor we sneller kunnen inspelen op de vraag van de markt en oplossingen kunnen aanbieden die zo nauw mogelijk bij de behoeften van onze partners aansluiten.

Expertise

Expertise en knowhow van elke medewerker.

Kwaliteit is een uitdaging waar we elke dag opnieuw voluit voor gaan. En waar sommigen het enkel over producten hebben, denken wij in termen van dienstverlening.  Dankzij de expertise, de permanente bijscholing en de knowhow van elke medewerker, samen met ons streven naar uitmuntende prestaties overal binnen de onderneming, kunnen we ons onderscheiden met ons aanbod.